Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano o un altro formaggio (optioneel)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di cipolla, a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano, a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 5 foglie di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (optioneel)
of 2 fette di formaggio (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2704 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 Min
Esperienza culinaria
2h
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Dado vegetale
50 min
Crema Thermomix®
45 Min
Pastina da minestra
10 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Sciroppo al tè freddo
25min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Pollo con purea di patate
1h 15 min
Grissini
1 Std. 20 Min