Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano o un altro formaggio (optioneel)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di cipolla, a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano, a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 5 foglie di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (optioneel)
of 2 fette di formaggio (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2704 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Lasagne alle lenticchie
1h 15 min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Brak ocen
Insalata di verdura e frutta
10 dk
Focaccia con pomodori
40 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Tris di riso, pesce e verdure
35 min
Insalata di patate e verdure con pollo
1h 15 min
Torta di mele con crumble (TM6)
2sa 30 dk
Sugo di verdure
40 min