Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di funghi champignon
- 700 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso, spalmabile , tipo Philadelphia (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di porcini
50min
Condimento balsamico
Geen beoordelingen
Crema di zucchine
25 min
Crema di funghi
20 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Crema di asparagi e curcuma
35 Min
Vellutata di funghi
50min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min