Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x1x4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, in quarti
- 30 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di mostarda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a listarelle (optioneel)
- prezzemolo fresco tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4hod. 20min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25 min
Salsa bernese
20 min
Salsa Soubise
30min
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Goulash di pollo
2 Std. 15 Min
Tortillas messicane con maiale
1h 20min
Gulash tirolese
1h 30min