Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x1x4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, in quarti
- 30 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di mostarda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a listarelle (optioneel)
- prezzemolo fresco tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1sa 30 dk
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Riso pilaf con maiale
45 min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 10 min
Gulash tirolese
1sa 30 dk
Yakisoba con gamberi
30 min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Spezzatino di manzo danese
30 min
Pasticcio di carne inglese
1hod. 40min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15 min
Gamberi in salsa speziata
40 min