Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 uova medie
- 150 g di asparagi verdi, piccoli e puliti (lunghezza 14 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
Alternatieve recepten
Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 phút
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 phút
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10 phút
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9h
Carote sottovuoto al miele
1h 20 phút
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25min
Asparagi sottovuoto
50min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min