Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne trita di manzo (macinata grossa)
- 150 g di birra
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 50 g di peperoncini jalapeño a tocchetti (2 cm)
- 350 g di passata di pomodoro
- 200 - 280 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1734 kJ / 415.5 kcal
- Eiwitten
- 29.4 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 88.3 g
- Natrium
- 4.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortillas messicane con maiale
1 Std. 20 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2sa 10 dk
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1 godz. 10 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25min
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 godz. 35 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 godz. 30 min
Nachos
1h
Chicken Kottu
30 dk