Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 69.9 g
- Verzadigd vet
- 43.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 2.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30 min
Crauti
96 Std.
Polenta al formaggio
1 Std.
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1 Std.
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1 Std.
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Chili con carne a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Minestra di castagne
1h 40min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5sa
Panissa vercellese
35 Min
Pane dolce al burro, cannella e noci pecan
3h 30min