Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 69.9 g
- Verzadigd vet
- 43.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 2.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo in salsa aioli
1h
Taroz
1h
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6 godz. 20 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Salsa aioli
10 min
Udon con salsa di miso e pollo
2 Std. 45 Min
Risotto con salampatata
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto timo e toma
35min
Crema chiboust
1h
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 dk
Risotto alla valdostana
35min