Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a listarelle
- 2 spicchi di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (optioneel)
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 947.5 kJ / 226.5 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 794.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2 godz.
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Ripieno per torta di mele
45 min
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 dk
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2sa 30 dk
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Caponata (TM6)
1 godz. 30 min
Cipolle e aglio insaporiti
20 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure (TM6)
1 godz. 30 min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4u. 10min
Peperonata (TM6)
45 min