![Scalogno insaporito (350 g) Scalogno insaporito (350 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFD298BF-DABD-4A3A-ACC6-2E36AEB99808/Derivates/1F4611B3-14AF-4A69-831B-B5A0804EF6EC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g di olio extravergine di oliva
of 10 g di olio di oliva - 10 g di burro
- 350 g di scalogni, puliti e a metà per il lungo
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 45 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zenzero pelato (TM6)
5 min
Cipolle e aglio insaporiti
20 min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Peperoni insaporiti (100 g)
15 min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min
Carote insaporite (100 g)
10 min
Scalogno insaporito (250 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Verdure miste insaporite
30 min