Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di anacardi non salati
- 20 g di pinoli sgusciati
- 20 g di gherigli di noci
- 20 g di biscotti ai cereali
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaio di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida o Rum e strizzata
- 1200 g di acqua
- 200 g di Rum
- 200 g di zucchero di canna
- 4 mele Fuji piccole intere, senza torsolo e con la buccia
- 1 stecca di cannella
- 3 bacche di anice stellato
- gelato Malaga o del gusto preferito
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2101.6 kJ / 502.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 54.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Formaggio vegano grattugiato
15min
Castagne sottovuoto
1h 30min
Cipolle e aglio dorati
20 min
Mela cotta con crema di marzipane
20 min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Sciroppo di mele
3h 30min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4h 30 min
Tisana digestiva menta e lemon grass
20 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20 min