Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 490 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optioneel)
of 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel) -
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 3 g di lievito di birra disidratato - 200 g di farina di segale
- 200 g di farina di forza (o manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1681.3 kJ / 401.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 73.9 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1183.3 mg
Alternatieve recepten
Pane semplice
4ωρ.
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9h
Pa Gialt (Pane giallo)
3 godz. 30 min
Pane ai cereali
3 Std.
Pane alle noci al Varoma
3 godz. 30 min
Panini della Val Venosta
15u. 30min
Pane di segale
20u. 30min
Cornetti alla frutta secca (vegan)
2 godz. 10 min
Pane di segale e erbe aromatiche
17sa 30 dk
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Impasto per pizza integrale
2h