Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di porri, ad anelli (2 cm)
- 150 g di sedano rapa, a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 80 g di orzo perlato
- 1100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), si sbriciola - 1 cucchiaino di sale e più un po’ per condire
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
-
60
g di panna intera
of 60 g sostituto della panna a ridotto contenuto di grassi, 19%
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1124.9 kJ / 268.9 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Riso casimiro
45 Min
Zuppa di rape
30 Min
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Geen beoordelingen
Curry di zucca
30 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Stufato con patate e champignon
1 Std.