Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di riso, integrale
- 30 g di seme di lino
- 1500 g di acqua
- 300 g di lenticchie, rosse, secche, a metà
- margarina,vegana , per ungere lo stampo
- 300 g di carote, tagliate a pezzi
- 150 g di peperone rosso, tagliato a pezzi
- 100 g di cipolla, tagliata a metà
- 30 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 50 g di senape
- 40 g di ketchup
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10min
Frittata senza uova
Geen beoordelingen
Burger vegan
5 godz.
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Orzo alla mediterranea
1 godz.
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 godz. 30 min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Insalata di lenticchie
30 min