Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle a metà
-
30
g di burro
of 30 g di olio di oliva - 700 g di pomodori a metà
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di origano secco
of 1 cucchiaino di erbe aromatiche - 500 g di acqua
-
1
dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo - 100 g di panna
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 790 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cipolle e timo
1h
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di mais
20 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di pomodori
35 min
Zuppa al vino
1h
Gazpacho di carote
10min
Vellutata di pomodoro (Bimby Friend)
40 min
Crema di pomodoro
30 min
Crema di porri gratinata
50 min