Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (ad es. Carnaroli, cottura: 20 minuti)
- 400 g di succo di mela
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 mele rosse, a fettine
- di formaggio di capra (Tendre Bûche), 150 g a pezzi (1 cm), 150 g a fette
- 20 g di burro, non salato, a pezzi
- 4 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di verdure
25 min
Riso casimiro
45 min
Torta di carote argoviese
2h
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Zuppa di zucca
35 min
Polenta
1 godz.
Minestra di carote e menta
35 min
Fagioli stufati (Boston Baked Beans)
Geen beoordelingen
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Penne al porro
30 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min