Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro, non salato
- 300 g di barbabietole crude, pelate, a cubetti (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale in pasta - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 150 g di panna
- 4 cucchiaini di rafano fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1091 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Curry di lenticchie
50 min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 Min
Couscous di cavolfiore
Geen beoordelingen
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di arance e zucca
35min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Curry indiano di verdure
1 godz. 10 min
Peperoni con tofu e fagioli
1h