Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro, non salato
- 300 g di barbabietole crude, pelate, a cubetti (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale in pasta - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 150 g di panna
- 4 cucchiaini di rafano fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1091 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di zucca e cocco
45min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Zuppa di funghi e patate
45min
Zuppa di rape
30min
Torta svedese alla carota
2h
Zuppa di zucca
35 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Succo di barbabietola dolce
10 Min