Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro, non salato
- 300 g di barbabietole crude, pelate, a cubetti (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale in pasta - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 150 g di panna
- 4 cucchiaini di rafano fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1091 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e patate
45 min
Insalata di barbabietole
10 dk
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Zuppa di zucca
35 min
Crema spalmabile di carote e ceci
15 dk
Vellutata di pomodori
35 min
Sciroppo al ginger
1h
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Fagioli stufati (Boston Baked Beans)
Geen beoordelingen
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Zuppa di carote secondo Moro
1 godz. 45 min
Minestra di carote e menta
35 min