Compatibele versies
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cipolla rossa a metà
- 55 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di salsa di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¾ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 1 tuorlo
- 200 g di filetto di manzo a pezzi (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 cucchiaini di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1389 mg
Alternatieve recepten
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1h 10min
Tartare di salmone con avocado e uova
45 Min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Salsa bernese
20 dk
Crème brûlée
1h 10min
Merluzzo in salsa aioli
1sa
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 dk
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40 dk
Salsa tartara
10 dk
Margarita
10 dk