![Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese) Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E07FA88-2946-4A80-BB29-96099CC5BA15/Derivates/eb583824-734c-4c16-99cf-75fc8ceba9b4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 100 g di porro a pezzi (3 cm)
- 100 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
-
100
g di carne grigionese (Bündnerfleisch) a listarelle (2 cm)
of 100 g di bresaola a listarelle (2 cm) - 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 900 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1137 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Salsa bolzanina
15 min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45min
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5 Std.
Shot zenzero e curcuma
10p
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 Min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40p
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa di porri e orzo
45min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min