Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cm di zenzero fresco, sbucciato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di cipolla, a metà
- 500 g di zucca (Butternut), sbucciata, a pezzi (2 cm)
- 400 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 2 ½ cucchiai di curry in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di arachidi
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato
- 120 g di pomodoro, a pezzi
- 245 g di ceci, cotti in scatola, lavati ed asciugati
- 250 g di latte di cocco
- 200 g di acqua
- ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 cucchiai di succo di lime
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1776 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di barbabietole
10 dk
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Biryani di verdure
50 min
Curry di lenticchie
50 min
Zuppa di miso con verdure
40 min
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 dk
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Orzo alla mediterranea
1h
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 godz. 30 min
Hummus alla barbabietola
10 dk
Zuppa d'orzo grigionese
55 min