![Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3af34283c77d32d1661ca7fb7cc62c9/Derivates/93f2c9f3863067ba456c0c2e43f512fa9a218503.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fig Jam
- 200 g dried figs, halved
- 200 g fresh figs, halved
- 50 g water
- 3 Tbsp chia seeds
Gluten-free Cheddar Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 2 pinches fine sea salt
Quiche Filling
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Stilton, crumbled
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp milk
- 10 fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.7 kJ / 453.1 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 445.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Omelette
40 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15 Min
Ratatouille
40 Min
Potato Cakes
45 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Curry Powder Mix
15 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Houmous
13 godz. 30 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min