Compatibele versies
Pasta verdure e pesto di anacardi (vegan) (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno, a metà
- 1 peperoncino verde fresco, senza semi, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di spinaci baby freschi
- 1700 g di acqua
- 130 g di anacardi al naturale
- 5 g di coriandolo fresco, foglie e rametti + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, vegano
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiai di lievito alimentare
- 150 g di zucchine, a cubetti
- 150 - 200 g di cimette di broccoli
- 120 - 150 g di fagiolini verdi freschi, tagliati in 3 parti
- 150 g di piselli surgelati
- 300 - 350 g di pasta corta a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2685.8 kJ / 641.9 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 89.9 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 939.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40 Min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 Min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min
Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna
45 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2sa 20 dk
Zuppa Thenthuk
1h
Crostata fragole e timo (vegan)
2sa
Formaggio vegano tritato
10 Min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min
Hummus al riciclo di verdure
10 Min