Compatibele versies
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baked potatoes
- 500 g potatoes, cut in wedges
- 1 tbsp honey
- 20 g oil
- ½ tsp garlic powder
- 2 - 3 pinches brown sugar
- ½ tsp salt
- 2 - 3 pinches ground white pepper
Coleslaw
- 300 g white cabbage, cut in pieces (5-6 cm)
- 30 g soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp sesame seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp sugar
Tonkatus and dressing
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 - 2 tsp wasabi paste
- 25 g rice vinegar
- 50 g yoghurt
- 50 g mayonnaise
- 2 - 3 pinches sugar
- 2 - 3 pinches salt, plus ½ tsp and extra for seasoning
- 1 egg
- 60 g mineral water, sparkling
- 30 g cornflour (starch)
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 - 4 tbsp plain flour
- 4 pork chops, boneless (approx. 120 g each)
- 100 g panko breadcrumbs
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2418.3 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1433.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Surimi Stick Salad (TM5)
15 min
Lemon Garlic White Rice
35min
Sichuan spaghetti
50min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Croque Madame
45min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1j
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min