Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 1000 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de setas frescas de primavera (senderuelas, colmenillas, rebozuelos, etc.) en trozos
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 40 g de tomate frito
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharadita colmada de pimentón
- 250 - 300 g de perdiz escabechada en conserva (deshuesada) escurrida
- 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 455.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 godz.
Lasaña boloñesa con setas
1h 45min
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1h
Espigas de cerveza, queso y cebolla frita
14 godz.
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2h
Cuajada con crumble
2h 10min
Mejillones cremosos
30min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30min
Estofado polaco de cerdo Podhale (Bigos)
1sa 40 dk
Sopa de arroz salvaje con setas
45 min
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
50 min
Dorada asada con ajo y perejil
25min