Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla seca
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras, desmenuzada
- 100 g de gurullos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 4 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 803.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis carbonara
25 min
Arroz con almejas
1sa 45 dk
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Huevos rellenos de atún y pimiento para dos
20min
Crema de calabacín
35 min
Gallinetas asadas con cherrys y arroz con zanahorias
50 min
Navajas al ajillo
4 godz. 40 min
Menú: Crema de calabacín y verduras. Gratinado de bacalao y patatas paja
1sa
Pixín amariscado
3h 30min
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40 min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 min