Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla seca
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras, desmenuzada
- 100 g de gurullos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 4 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 803.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50min
Truchas con verduras y salsa holandesa
50 Min
Dorada asada con ajo y perejil
25min
Sandwich arcoíris
40 Min
Menú: Arroz con verduras. Pescado con brócoli y patatas con salsa de alcachofas.
1 Std.
Menú de Navidad
2 Std. 30 Min
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45 Min
Menú: Espárragos verdes con arroz y sabayón de limón. Espuma de frutos rojos
40 Min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45 Min
Corvina al vapor, verduras y pilaf de arroz
45 Min
Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes
2h
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 Std.