Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de agua
- 1500 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 500 g de cebolla en octavos
- 4 dientes de ajo en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 1 - 2 cucharadas de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 2 pellizcos de sal (optioneel)
- 200 g de arroz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2650 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 874.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Pulpo amariscado
1h
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Rape con salsa de carabineros
50min
Pincho de pulpo en salsa a la cerveza
1h 10min
Langosta encebollada a la menorquina
40min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Daiquiri de fresas
5 min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10min
Arroz negro con gambones y sepia
45min