Compatibele versies
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10 min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Radish cakes
1h 5min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Pan de Sal
2h 20min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min