Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 479.3 mg
Alternatieve recepten
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Omelette aux blancs d’œufs
20min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8h 40 min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1 godz. 15 min
Pesto au piment de Padrón
4h 15min
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2h 20min
Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande
45 min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto aux cèpes
35min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30min
Papillote de cabillaud aux asperges et céréales
40 min