Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 479.3 mg
Alternatieve recepten
Soupe de lentilles orientale (mercimek çorbasi)
30 Min
Curry thaï de thon, lait de coco et riz
25min
Perles de coco
3 godz. 50 min
Poisson vapeur au gingembre
40 Min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 Min
Pâtes aux crevettes et à la feta
55min
Poisson vapeur au citron et légumes
40 Min
Saumon sauce à l'aneth, brocoli et riz basmati - Crème au chocolat
40 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 Min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25min
Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé
45 Min