![Cabillaud et riz vénéré Cabillaud et riz vénéré](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb2edfacd1b399459176afa5a37e65c0/Derivates/a0bf395c5d13d32be9c3f18c0ce072046db5aaeb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 479.3 mg
Alternatieve recepten
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2h 20 min
Soupe de Ramen épicée (Tantanmen)
45 Min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1 godz. 10 min
Pain cocotte
2h 20 min
Calamars sous-vide
4h 15min
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30 Min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50 min
Filet de porc au four avec du riz
1 godz. 20 min
Tacos sushi
1 Std.
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Curry de crevettes et riz basmati
30 Min