Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- burro q.b.
- 500 g di ricotta fresca compatta, sgocciolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Ragù di salsiccia
- 50 g di cipolla a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di salsicce di maiale spellate e a pezzi (2-3 cm)
- 5 g di vino bianco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1888.9 kJ / 451.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 957.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 godz. 10 min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1sa 30 dk
Gelato zuppa inglese
16 godz. 20 min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1sa 30 dk
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1sa 30 dk
Filetti di salmone con patate e zucchine
1sa 15 dk
Festival (frittelline giamaicane)
1sa 30 dk
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 godz.
Gnocchi di patate (TM6)
1sa 30 dk