Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 120 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla a metà
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 100 g di porro ad anelli
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie foglie di alloro secche
- 5 grani di pepe nero
- 1200 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- ½ mazzetto erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1064.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Canederli al formaggio
1h
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50min
Strangolapreti alla trentina
4h
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Taroz
1h
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Canederli allo speck
2h 40min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Spatzle agli spinaci
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min