Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 120 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla a metà
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 100 g di porro ad anelli
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie foglie di alloro secche
- 5 grani di pepe nero
- 1200 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- ½ mazzetto erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1064.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaiserschmarren
50min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30 Min
Vichyssoise
6h
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1 Std.
Gnocchetti de gris
30 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Salsa al curry
5min