Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di uvetta passa
- 30 g di Rum
- 4 albumi
- 4 tuorli
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina tipo 00
- 175 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 60 g di burro
- 30 g di zucchero a velo
- 240 g di confettura di mirtilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1566.8 kJ / 374.3 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 11.7 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30min
Knodel
1h
Salsa bolzanina
15min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Casunziei all'ampezzana
1h 30min
Malfatti bergamaschi
40min
Kartoffelsalat
50min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Confettura di frutti di bosco (Bimby Friend)
1h