Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di latte
- 60 g di zucchero
- 200 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 80 g di burro, 40 g a tocchetti e 40 g fuso
- 250 g di confettura di albicocche
- 20 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821 kJ / 435.2 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillekipferl
45 Min
Salsa bolzanina
15min
Pane alle erbe aromatiche
1 Std. 30 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Girelle alla cannella
4 Std. 10 Min
Buchteln alla confettura di prugne
4 Std. 10 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Canederli alle albicocche
1h 50 min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 Min
Tortel di patate
40 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Veneziane
2h 40 min