Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte
2h 20min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Roggenbrot (pane austriaco)
3 Std. 30 Min
Panini di segale
12h
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane speziato
19 godz.
Cjalsons
1 Std. 30 Min
Panini venostani
3h
Pane di segale
3 godz. 20 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Burro all'erba cipollina
1h 15min