Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pagnotte turche
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Roggenbrot (pane austriaco)
3 Std. 30 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Panini con muesli
19u. 30min
Menù: Cous cous con albicocche, nocciole, Feta e verdure; Crema alla stracciatella (Bimby Friend)
1h 15min
Pane al latte
2h 20min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pacchetti di tacchino con friggione
1h 30min