Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 167 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo in salsa aioli
1h
L'originale salsa barbecue
2h 5min
Gazpacho
15 Min
Maionese
10 min
Zuppa di cipolle
1h
Salsa olandese
30 min
Meringhe
2h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Burro ai funghi porcini
4 godz.
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Salsa tartara
10 min