Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 167 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaione
15 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Salsa bernese
20 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Burro mediterraneo
5 godz. 20 min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Salsa olandese
30 min
Burro all'arancia
3h 30min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Salsa belga
Geen beoordelingen
Burro all'erba cipollina
1h 15min
L'originale salsa barbecue
2 godz. 5 min