Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
of 50 g di sciroppo di glucosio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Crema pasticcera
15 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Lemon meringue pie
3h
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Pasta frolla
1h 50min
Macaron al cioccolato
24sa
Ganache al cioccolato
12h 20min
Torta Sacher
3h 30 min