Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
of 50 g di sciroppo di glucosio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30 Min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Glassa al cioccolato
20 min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
Torta Saint Honoré
5 godz. 50 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Torta foresta nera
3h