Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di latte
- 110 g di yogurt naturale non dolcificato
- 50 g di miele
- 20 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche integrale
21sa 45 dk
Treccine al kefir
7h 30min
Fiocchi
7h 30min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Pan Brioche
8 Std.
Veneziane
2h 40min
Pane svedese
2h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Pancarrè
5 Std.
Brioche morbide molisane
7h
Fette biscottate
5h 50 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min