Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Sciroppo di mele
3 godz. 30 min
Gelato alla vaniglia
12h
Momo
2h
Asparagi con patate
50min
Buchteln
4h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Pere sciroppate
721 godz. 20 min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1u. 30min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1u. 30min
Salsa bolzanina
15 Min