Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di erba cipollina fresca
- 125 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4012 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 104.6 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3h 30min
Burro mediterraneo
5 godz. 20 min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Zuppa di cipolle
1h
Salsa di cipolle e mele
30 min
Manhattan
10 Min
Burro all'arancia
3h 30min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min