Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 29.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Fonduta con tartufo bianco
2sa 20 dk
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Salsa alla birra e mele
35 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Fonduta svizzera
20 Min
Fonduta
8h 20min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min