Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 29.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Salsa alla birra e mele
35 Min
Pesto di pistacchi
10 Min
Terrina ai due colori
1 Std. 20 Min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 Std. 20 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Gelato al tè verde
10 godz. 15 min