Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate, ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Coulis di fragole
20 dk
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15min
Crema inglese
15 min
Mini pavlove
2sa 30 dk
Merluzzo in salsa aioli
1h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 dk
Burro mediterraneo
5h 20min
Tartufi rum e cannella
4 Std. 30 Min
Crème caramel
3h 45min
Burro all'erba cipollina
1sa 15 dk
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Caribbean cocktail
15 min