![Mousse di yogurt con salsa alle albicocche Mousse di yogurt con salsa alle albicocche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BC954C28-EECD-4075-B48C-1631BB364CBB/Derivates/FE9B3565-A449-404B-A327-AED5DDD1D418.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate, ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min
Mousse allo yogurt
2h 40min
Coulis di fragole
20 Min
Mousse ai frutti rossi
4h
Panna cotta
6h 30min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Cheesecake polacca
1h 30min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Coulis di frutta
10 min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6 godz. 20 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6sa 15 dk