Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate, ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 godz.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Mousse di ricotta e pesche
45 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Cestini di mela al riso esotico
1 godz.
Crème caramel cocco e banana
5 Std.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Budini aromatici al pomodoro
1 godz. 10 min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50min
Salsa appetitosa
10 min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Maionese al curry
15 min