Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua fredda
- 300 g di farina di farro + q.b.
- ½ bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- 5 g di sale
- 50 g di semi di cumino
- 50 g di semi di sesamo
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Panini venostani
3 Std.
Gomasio
15 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Corona bordolese
5h 20min
Pancarrè
5 Std.
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min.
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min