Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello al burro salato
- 90 g di burro morbido
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Crumble
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di mandorle a lamelle
- 40 g di gherigli di noci
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di zucchero di canna
- 50 g di biscotti secchi, tipo petit sbriciolati
- 500 g di acqua
- 1000 g di pere Williams, sbucciate e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1649 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 godz.
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6h
Galette Bretonne
1h 5min
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1 godz.
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 godz. 40 min
Crumble al cacao con mele e ananas
1 Std. 10 Min
Gelato alle castagne
10 godz. 30 min
Monte Rosa analcolico
10 min
Cheesecake ai mirtilli
5hod.
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6 Std. 30 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min