Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello al burro salato
- 90 g di burro morbido
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Crumble
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di mandorle a lamelle
- 40 g di gherigli di noci
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di zucchero di canna
- 50 g di biscotti secchi, tipo petit sbriciolati
- 500 g di acqua
- 1000 g di pere Williams, sbucciate e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1649 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2sa 30 dk
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 dk
Zuppa di cipolle
1h
Crumble alle pere e crema di ricotta
1h
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 dk
Zuppa di ricotta e briciole croccanti di Mattia Poggi
1h
Soufflé al mandarino
40min