Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 70 g di farina di segale
- 140 g di farina tipo 00
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate cotte, a tocchetti (vedere consigli)
- 250 g di ricotta ben scolata
- 1 cucchiaino raso di sale
- 5 g di erba cipollina fresca, tritata finemente
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 494.7 kJ / 118.3 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 285 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aspic di verdure
8 godz.
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20min
Scones (senza glutine)
1h
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Panini al latte dolci
12 godz.
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Cjalsons
1h 30min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1h 30min
Salsa bolzanina
15min
Chips di merluzzo alla birra
1 Std. 5 Min
Soba con cipollotti e anatra
2 godz. 20 min