Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 200 g di carote a rondelle in diagonale (1 cm)
- 100 g di mango maturo a pezzi
- 50 g di Feta sbriciolata
- pepe macinato per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1014 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di carote all'arancia
30min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 Min
Crema di pomodoro
25 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 Min
Zuppa di pollo e mandorle
45 Min
Crema di pomodoro
30min
Crema di zucca e calamaretti
35 Min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 Min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min