Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pulita, a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 200 g di carote a rondelle in diagonale (1 cm)
- 100 g di mango maturo a pezzi
- 50 g di Feta sbriciolata
- pepe macinato per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1014 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 Min
Zuppa di patate e funghi
20 Min
Zuppa del pescatore
50min
Zuppa Thai di spaghetti di zucchine
Geen beoordelingen
Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)
45 Min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 min
Focaccia pere e gorgonzola
Geen beoordelingen
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Zuppa di funghi e paprika
30 Min