![Tartar de verduras y algas Tartar de verduras y algas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/add0c8f8-f75e-41aa-bd63-ce7871b8d3e1/Derivates/43caa5c5-8fcd-4ecc-bb53-1a277f63a4bc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de judías verdes frescas en trozos de 1cm
- 130 g de pimiento rojo en dados de 1 cm
- 130 g de berenjena en dados de 1 cm
- 100 g de calabacín en dados de 1 cm
- 4 - 5 cucharadas de algas variadas deshidratadas
- ½ diente de ajo
- 40 g de cebolla roja en trozos
- 40 g de chalotas en trozos
- 10 g de alcaparras
- 50 g de pepinillos en vinagre
- 40 g de aceite de sésamo
- 1 - 2 cucharadita sal
- perejil fresco picado
- semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 536.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de lentejas en samfaina
1h
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Puerros con salsa de soja y mostaza
45min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1h
Sándwich integral con salteado de salmón, aguacate y rúcula
25min
Salteado de verduras al curry
30 min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1hod. 40min
Menú: Cuscús con verduras, albaricoques y queso feta. Crema de stracciatella
45min
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40min
Poke bol vegano con tahini de aguacate
45min
Hummus de calabaza asada
1hod. 15min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 min