Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de judías verdes frescas en trozos de 1cm
- 130 g de pimiento rojo en dados de 1 cm
- 130 g de berenjena en dados de 1 cm
- 100 g de calabacín en dados de 1 cm
- 4 - 5 cucharadas de algas variadas deshidratadas
- ½ diente de ajo
- 40 g de cebolla roja en trozos
- 40 g de chalotas en trozos
- 10 g de alcaparras
- 50 g de pepinillos en vinagre
- 40 g de aceite de sésamo
- 1 - 2 cucharadita sal
- perejil fresco picado
- semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 536.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Puerros con salsa de soja y mostaza
45 Min
Alcachofas con gremolata
45 Min
Timbal de quinoa con aguacate y tomates confitados
45 Min
Menú: Sopa de tomate y judías. Tortilla con kale y queso feta
40 dk
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40 dk
Pizza con masa de brócoli
1sa
Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón con brócoli
50 Min
Champiñones rellenos con verduras
1sa
Guacamole picante de guisantes
20 Min
Hamburguesas de batata y espinacas
30 Min
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25 Min