Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de judías verdes frescas en trozos de 1cm
- 130 g de pimiento rojo en dados de 1 cm
- 130 g de berenjena en dados de 1 cm
- 100 g de calabacín en dados de 1 cm
- 4 - 5 cucharadas de algas variadas deshidratadas
- ½ diente de ajo
- 40 g de cebolla roja en trozos
- 40 g de chalotas en trozos
- 10 g de alcaparras
- 50 g de pepinillos en vinagre
- 40 g de aceite de sésamo
- 1 - 2 cucharadita sal
- perejil fresco picado
- semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 536.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavo al jengibre con setas, espinacas y brócoli
30 Min
Mini coca con ratatouille
25min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 Std.
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 Min
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1 Std.
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35 Min
Ensalada de algas y setas
40 Min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 Min
Ensalada de espinacas con sésamo
30 Min
Ensalada de hinojo y manzana
20 Min
Papadams con verduras confitadas y salsa de yogur al curry
1 Std.