Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de arroz basmati
- 25 g de jengibre fresco en rebanadas
- 1 chile rojo fresco (sin pedúnculo ni semillas) en trozos
- 200 g de cebolla en octavos
- 80 g de pasas sin semillas
- 1 cucharadita rasa de comino molido
- 1 cucharadita rasa de semillas de cilantro
- 50 g de aceite de girasol
- 200 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 100 g de espinacas baby frescas
- 200 g de ramilletes de coliflor
- 800 g de agua
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 100 g de palitos de almendra tostados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1542 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25 分钟
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25 分钟
Pollo al jengibre y al sésamo con espaguetis de calabacín
50 Min
Bowl vegetariano con quinoa (Cocción de arroz)
1 Std. 20 Min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 Min
Ramen vegano
1 Std.
Arroz con huevo y verduras salteadas (HESTAN CUE)
40 Min
Albóndigas de shiitake y seitán, mijo y verduras con aliño de miso y tahini
1 Std.
Patatas asadas Tex-Mex veganas
9h 25min
Poke bol de cuscús con salsa tahini
30min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Pescado estilo indio con salsa de yogur, patatas y verdura
1 Std.