Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- agua
- 70 g de anacardos crudos
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 300 g de remolacha cocida en trozos
- ½ diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de limón
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 2 ½ cucharadita de sal
- 500 g de tallarines
- 20 g de queso parmesano en lascas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2032 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 363.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50 Min
Revuelto de remolacha con queso feta
15min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15min
Hummus de judías verdes
45 Min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1 Std. 20 Min
Arroz verde
1 Std.
Sándwich de falafel y salsa de cilantro
45 Min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40 min
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30 Min
Dip de atún a las finas hierbas sin lactosa
15min
Dip de pepino y ricota
10min
Dip de edamame con crudités
30 Min