![Pimientos rellenos de arroz integral y aceitunas Pimientos rellenos de arroz integral y aceitunas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7dd867fb-2286-466c-a459-f2fd09c64f28/Derivates/8a7e6f18-4417-4840-967a-16b03f2d3818.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pimientos rojos (aprox. 250 g cada uno)
- 7 pellizcos de sal
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz integral
- 500 g de caldo de verduras
- 12 aceitunas negras sin hueso en rodajas
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 682.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bol de arroz integral, judías verdes, pollo y salsa de tomate
1 Std.
Gurullos con calabaza y pimiento
35 Min
Batatas con lentejas y ensalada de col
50 Min
Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra
30 Min
Ensalada de arroz con hierbas aromáticas, frutos secos y aguacate
1 Std.
Ensalada de patata y coliflor
1 godz. 30 min
Jardinera de verduras a la menta
40 Min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1 Std.
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Brócoli dorado con salsa de atún
20min
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30 Min
Guiso de verduras al azafrán
45min