Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de lentejas pardinas
- 1500 g de agua
- 1 diente de ajo
- 8 - 10 hojas de menta fresca
- 220 g de yogur griego
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de zumo de limón
- ¾ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cebolla roja
- 1 pepino
- 200 g de tomates cherry
- 100 g de canónigos
- 200 g de queso feta en dados de 1 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4217 kJ / 1008 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 67.1 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1874.1 mg
Alternatieve recepten
Ensaladilla de garbanzos y aguacate
1sa
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 Min
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15 Min
Ensalada verde de quinoa con huevos de codorniz y cherrys en tarro
40 dk
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30 Min
Ensalada de espelta perlada a la griega
1sa
Ensalada tzatziki con pasta integral
35 dk
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10 Min
Poke bol verde con salmón
1sa
Ensalada de pasta con mango y frutos secos
40 dk
Ensalada de rúcula, frutos rojos y queso de cabra con anacardos
15 Min
Ensalada italiana de pasta con pesto
35 dk