Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de aceite de oliva
- 200 g de berenjena en dados de 2 cm
- 1500 g de agua
- 1 ½ - 2 ½ cucharaditas de sal
- 350 g de pasta corta seca (Plumas Nº6 Gallo®)
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (lavados y escurridos)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 20 g de piñones
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- ½ - 1 diente de ajo (optioneel)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2880 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 35.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 270.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15 Min
Pasta con salsa de calabacín, langostinos y espinacas
1 Std.
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.
Tortiglioni "alla Norma" para dos
30 Min
Espaguetis integrales con alcachofas y jamón ibérico
1 Std.
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 Min
Pasta con pesto de nueces y aguacate
15 Min
Ensalada tzatziki con pasta integral
35 Min
Nido de espagueti con crema de berenjena
40 Min
Penne rigate con setas para dos
25 Min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 Min
Noodles con setas, brotes de soja y tomates cherry para dos
15 Min