Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de avellanas tostadas
- 3 cucharadas de hierbas provenzales secas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de puerro en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 15 g de hojas de albahaca frescas
- 2 cucharaditas de azúcar
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 100 g de agua caliente
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 7422 kJ / 1774 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 114.1 g
- Vetten
- 144.3 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 36.2 g
- Natrium
- 1558.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Ensalada de cuscús y garbanzos con aguacate
30min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3 godz. 15 min
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Espaguetis a la Nerano
30min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30min
Mac and Cheese vegano
5 godz.
Ensalada de arroz con hierbas aromáticas, frutos secos y aguacate
1h
Sándwich de pepino y aguacate con crema de queso
15 Min
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1h 10min
Ensalada de arroz con aliño de pesto rojo
40min