Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de avellanas tostadas
- 3 cucharadas de hierbas provenzales secas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de puerro en trozos (3 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 15 g de hojas de albahaca frescas
- 2 cucharaditas de azúcar
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 100 g de agua caliente
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 7422 kJ / 1774 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 114.1 g
- Vetten
- 144.3 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 36.2 g
- Natrium
- 1558.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 Min
Sopa vegetariana con legumbres
40 Min
Meloso de pasta
20 Min
Ensalada de quinoa con melocotones y mozzarella
1 Std.
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1 Std. 10 Min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 Min
Fideos al corinto estilo bereber
1 Std. 30 Min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40 Min
Arroz vietnamita con verduras
55min
Berenjenas rellenas de cuscús
50 Min
Bol de cuscús con albóndigas y tzatziki
30 Min
Lentejas con arroz y cebolla dorada
45 Min