Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura

Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura

4.0 11 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 doses

Ingrediënten

  • lentilhas (ver dica)
    150 g
  • água mais q.b. p/ cozer a massa
    700 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. sopa de
    1 cubo de caldo de legumes
  • cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    140 g
  • chalota
    25 - 30 g
  • óleo de sésamo, tostado
    40 g
    40 g azeite
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • colorau
    1 c. chá de
  • orégãos frescos mais 1 pitada p/ polvilhar
    ½ c. chá de
  • esparguete integral
    320 g
  • tomate seco, em óleo escorrido, cortado em pedaços (1-2 cm aprox.)
    100 g
  • sementes de sésamo p/ guarnecer
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 386.5 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 2564.8 kJ / 613 kcal
Vetten 13 g
Vezels 11.5 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 103.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...